- Lorem ipsum
15 Sep 2023
Malolactische gisting
Malolactische gisting, of Malolactic fermentation (MLF), is een optioneel maar belangrijk proces bij de productie van Champagne, een mousserende wijn uit de Champagnestreek in Frankrijk. Dit proces zo
... Lees meer
20 Mar 2023
CÔTEAUX CHAMPENOIS
Coteaux Champenois is een Franse wijnbenaming voor stille wijnen uit de Champagnestreek in Frankrijk. In tegenstelling tot de meer bekende mousserende wijnen van Champagne, worden Coteaux Champenois wijnen gemaakt van dezelfde druiven, maar worden ze gefermenteerd om stille wijnen te produceren in plaats van koolzuurgas om bubbels te produceren.
Lees meer
28 Jun 2022
Wine Tasting 101
“The best way is to go out & start smelling & tasting everything you can get your hands on. And think & use your words to describe what you discover.”
Lees meer
17 Jun 2022
Meet The Champagne Grower
Get to know more about 'Les Frères Mignon' in this week's blog!
Lees meer
3 Jun 2022
Champagne & Food - ACIDITY
Why is Champagne Delicious with Everything?
From a simple slice of pizza, fancy caviar, Chinese dishes full of exotic spices, pasta in creamy Carbonara sauce & fresh sushi to burgers with French fries - a glass of Champagne is delicious with everything. But why is that? Lees meer
From a simple slice of pizza, fancy caviar, Chinese dishes full of exotic spices, pasta in creamy Carbonara sauce & fresh sushi to burgers with French fries - a glass of Champagne is delicious with everything. But why is that? Lees meer
Recente artikelen
Malolactische gisting
15 Sep 2023
CÔTEAUX CHAMPENOIS
20 Mar 2023
Wine Tasting 101
28 Jun 2022
Meet The Champagne Grower
17 Jun 2022
Champagne & Food - ACIDITY
3 Jun 2022
Champagne Diversity
23 Mei 2022
Join the Club!
Mis geen druppel... Krijg het laatste Champagne nieuws direct in je mailbox!