Grand Brut Limited ed. (giftbox)

€75,00 €59,95
Op voorraad
Perrier-Jouët Grand Brut is een levendige en fruitige Champagne. De kleur is bleek en sprankelend geel. De geur is delicaat, elegant en evenwichtig, bloemig en fruitig met subtiele tonen van vanille en boter. De smaak is levendig.
Levertijd: 1-2 dagen

Deze bestaat uit een fles Grand Brut van Perrier-Jouët samen met twee handbeschilderde met bladgoud ingelegde Lehmann champagne flutes. Met de typerende bloemen in Art-Deco stijl. 

Echt de top uit de Champagne met een geschiedenis van meer dan 200 jaar! Perrier-Jouët exporteerde als een van de eerste al in 1815 haar eerste wijn naar het buitenland. Ook ontwikkelen ze een droge champagne, later met de naam Brut, om aan de smaak van de Engelse clientèle te voldoen. In 1888 wordt Perrier-Jouët tijdens een veiling bij Christie’s ’s werelds duurste champagne. In 1902 krijgt het Huis zijn symbool door Art Nouveau kunstenaar Emile Gallé: de fles met anemonen. Perrier-Jouët is gevestigd in het hart van de Champagnestreek en bezit 65 hectaren waarvan 99,2% als Grands Crus wordt geklasseerd.