• Lorem ipsum

Bij Bar du Champagne draait het allemaal om… Champagne! In het souterrain onder de boutique aan het Rokin bevindt zich de knusse bar, waar we champagne per glas of fles schenken. We schenken minimaal 3, dagelijks wisselende, champagnes per glas. Leuk als je verschillende champagnes wil proeven, je smaak aan het ontwikkelen bent of geen tijd hebt voor een hele fles.  

Ben je met een fijn gezelschap, of gaat die fles sowieso wel leeg? Maak dan een keuze uit de champagne kaart, laat je adviseren of duik met één van de medewerkers de cave in om iets speciaals buiten de kaart om te zoeken. 

In de bar werken we met een vaste opslag op de winkelprijs. Vraag onze medewerkers naar de opslag en zoek iets tofs uit om in de bar op te drinken. We helpen je graag met het vinden van iets dat bij jouw smaak past. 

Omdat champagne prima te combineren is met eten, zorgen we voor mooie happen bij de champagnes. De kleine, maar gevarieerde kaart, biedt voor ieder wat wils. Ga voor een mooi bordje charcuterie en wat huisgemarineerde olijven, of ga voor een van de warme gerechten en laat je verrassen door toffe smaakcombinaties.