• Lorem ipsum

Boutique du Champagne

Laat je onderdompelen in de wereld van champagne in onze boutique aan het Rokin 91 te Amsterdam. De gepassioneerde medewerkers van l’Atelier helpen je graag met het uitzoeken van een mooie fles voor een speciale gelegenheid, als cadeau of gewoon voor de maandagavond natuurlijk! 

Ons assortiment bestaat uit ruim 880 verschillende labels, waarbij wij de focus hebben op ‘vigneron’ champagnes en coteaux champenois. Uiteraard zijn de bekende huizen ook bij ons te verkrijgen, waarbij we tevens bijzondere edities en oude jaargangen in onze collectie hebben. Deze zijn veelal te vinden in onze geklimatiseerde ‘cave’. Ben je op zoek naar een champagne of een coteaux uit een specifiek jaar? Neem contact met ons op en we gaan graag voor je op zoek. 

In onze boutique ben je ook aan het juiste adres voor glaswerk van Riedel, waarbij wij je graag adviseren over het juiste glas voor verschillende champagnes of coteaux champenois. Ons assortiment bestaat verder uit giftcards, champagne-gerelateerde boeken en accessoires.

L'Atelier du Champagne

Rokin 91a

1012KL Amsterdam

Onze winkel is van dinsdag t/m zaterdag geopend van 12:00 - 18:00 uur. 

 

Tastings & Events 

De boutique van L’Atelier du Champagne is geschikt voor proeverijen voor groepen van 6 tot 30 personen. Tijdens een proeverij laten wij het gezelschap op unieke en informele wijze kennismaken met het product champagne, de streek en de verschillende werkwijzen in deze bijzondere streek. Uiteraard gaat de uitleg gepaard met een selectie van verschillende champagnes, die afhangt van de gekozen proeverij.

Onze medewerkers brengen hun passie over champagne met alle plezier over op de groep. We beloven dat het geen saaie lezing wordt ;-) 

Onze proeverijen starten vanaf €75,- per persoon o.b.v. 10 personen. Neem contact met ons op indien je meer te weten wil komen over de mogelijkheden die wij bieden.