• Lorem ipsum

Leden zien we graag regelmatig in ons Atelier. Of je nu een beginnende proever bent of een doorgewinterde champagneliefhebber, als lid mag je dit van ons verwachten:

Iedere donderdag maken we tussen 17:00 en 20:00 uur drie mooie champagnes uit onze collectie open: kom lekker genieten van drie proefglazen!

Je krijgt als eerste een uitnodiging voor onze bruisende Bubbelsborrel in november, dé champagneproeverij van het jaar: proef onze favoriete champagnehuizen en je weet precies wat je voor de feestdagen in huis wilt hebben.

Is een van onze champagnemakers  in het land, dan nodigen we je onmiddellijk uit om kennis te maken. Als lid krijg je voorrang bij de aanmeldingen én korting op zo'n speciale proeverij of masterclass.

Maken we je blij met een privé proeverij met vrienden of collega's? Gezellig! Schuif aan met tenminste acht personen en je krijgt 10% korting op het totaalbedrag.

Met enige regelmaat krijg je onze Bubbels-Brief toegestuurd, dus van alles wat er gebeurt in ons atelier blijf je op de hoogte.

Wil je lid worden van onze Club? Stuur ons een mail: lidmaatschap.