• Lorem ipsum
AFREKENEN.
Hoe doe je dat.

Wij bieden de gangbare betaalmogelijkheden aan, zoals iDeal, Creditcard (American Express, Visa en Mastercard), en betalen op factuurbasis. Neem contact op met onze klantenservice als u wilt betalen op factuurbasis.

betaal-logo's

Betalen met iDeal

Wat is iDEAL?
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk bloemen en boeketten bestellen en afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internetbetaalomgeving op basis van specifieke betalingsmethodes van uw eigen bank.

Hoe werkt betalen met iDEAL?
U plaatst een bestelling in onze webshop. Bij het afrekenen van de bestelling kun u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik hiervoor de betalingsmethode aan en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. Uw bank vraagt een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven.

Betalen met creditcard

Bij Champagneshop kunt u met uw creditcard betalen. Champagneshop accepteert de volgende creditcards: Master card, Visa card. Creditcardbetaling gebeurt via een SSL-beveiligde server die uw creditcardgegevens versleuteld verstuurt. Uw gegevens worden direct geverifieerd bij de creditcardmaatschappij die uw betaling na enkele seconden goedkeurt. U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw bestelling met een ordernummer.

Wat gebeurt er als mijn betaling wordt afgekeurd?
Het kan voorkomen dat uw creditcardbetaling wordt afgekeurd, bijvoorbeeld omdat de limiet is bereikt. In dat geval krijgt u de mogelijkheid om een andere betalingsmethode te kiezen of om het opnieuw te proberen.

Betalen op rekening

Bedrijven kunnen op factuurbasis bestellen. Heeft u als bedrijf of instelling nog geen debiteurennummer van ons gehad, dan kunt u bellen met onze klantenservice (06) 19 57 77 51.