• Lorem ipsum

Verzenden

Bestellingen via l’Atelier du Champagne worden standaard verzonden via flespakket in samenwerking met PostNL, DHL, DPD en UPS. Onderaan deze pagina vindt u een overzicht van de tarieven & landen.

U kunt uw bestelling ook klaar laten zetten in het atelier. Afhalen kan 5 dagen per week van 11:00 tot 18:00 

Wat is de levertijd?

Wij streven ernaar uw bestelling op werkdagen binnen 24 uur aan te bieden aan PostNL. PostNL is marktleider in het bezorgen van pakketten. In 98% van de gevallen is uw pakket binnen 24 uur op de plaats van bestemming. Bij particulier of bedrijf, postbus of vestigingsadres. Dit is echter géén 100% garantie. Zie hiervoor onze algemene voorwaarden.

Niet thuis?

Wanneer een pakket niet bij u afgeleverd kan worden op dinsdag t/m zaterdag, wordt het later nog een keer aangeboden. De dag en het tijdstip van de 2e bezorging is afhankelijk van de dag van de 1e bezorging. Als u ook bij de tweede aanbieding niet thuis bent, dan vindt u een bericht in uw brievenbus. Daarop staat bij welk postkantoor u de zending kunt ophalen. Het pakket blijft 3 weken op het postkantoor beschikbaar.

Is mijn pakket al verzonden of vertraagd?

Heeft u zich geregistreerd? Dan kunt u via uw account de status van uw bestelling volgen. Als uw bestelling in uw account de status ‘verzonden’ heeft maar u deze nog niet heeft ontvangen, kunt u het beste nog een paar werkdagen wachten. In uitzonderlijke gevallen doet PostNL in plaats van 24 uur enkele dagen over de bezorging van een bestelling. Heeft u uw bestelling 3 werkdagen nadat hij is verzonden nog niet ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn, verzoeken we u vriendelijk uw bestelnummer te vermelden.

Verzendkosten Nederland

1 t/m 6 flessen € 5,95

Verzendkosten Europa 

1 t/m 6 flessen € 18,50

Verzendkosten landen buiten Europa

1 t/m 3 flessen € 45,50

3 t/m 6 flessen € 69,50

Retourneren

Wij willen natuurlijk dat je tevreden bent en streven daar ook naar via uitgebreide productinformatie op deze website. Consumenten krijgen van ons 14 kalenderdagen bedenktijd na ontvangst van de bestelling. Indien je toch niet tevreden bent met je bestelling kun je deze aan ons retourneren. 

Bij retournering van je volledige bestelling ontvang je het volledig betaalde bedrag retour op de rekening waarmee je hebt betaald, dus inclusief de verzendkosten. De kosten om je bestelling terug naar ons te sturen zijn wel voor rekening koper. Om een product retour te sturen krijg je van ons een retourlabel met het speciale retouradres en jouw persoonlijke retournummer voorbedrukt.

Neem hiervoor contact met ons op via email: [email protected]

.


Uitgesloten van recht van retour zijn gepersonaliseerde producten die bijvoorbeeld gegraveerd of bedrukt zijn. Natuurlijk moeten de artikelen in onbeschadigde staat verkeren en ongeopend zijn. Omdat specifieke bewaarcondities nodig zijn om vintage champagnes in goede staat te houden kunnen deze dranken niet retour worden genomen.

Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen. Als je buiten de gestelde voorwaarden een artikel terugstuurt dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen.